Uw activiteiten uitbreiden

Biedt uw klanten de mogelijkheid om cashless te betalen. Met uw nieuwe terminal i.c.m. onze deskundige service kunt u uw dienstverlening en uw bedrijf uitbreiden! Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Voordelen voor uw klanten

Cashless betalingen accepteren is tegenwoordig een must voor elke retailer. Wij maken het niet alleen gemakkelijk, maar ook voldoen ook aan de hoogste veiligheidsnormen.

Hoogste veiligheideisen

Om te zorgen dat uw klanten kunnen vertrouwen op veilige overdrachten, hebben we de SRC gegevensbescherming certificaat en PCI DDS certificering.

Gemakkelijkste terminals

Kaartbetalingen met onze terminals zijn zeer gebruiksvriendelijk dankzij moderne, hoge-resolutie schermen en door de grote en gemakkelijk te bedienen knoppen.

Flexibele kaartacceptatie

Iedere klant, die wilt betalen, kan geholpen worden. B + S Card Service geeftabsolute vrijheid in het kiezen van de betaalmiddel.

Voordelen voor u

VX820

Waar voor je geld

De VX820 overtuigt met zijn bewezen technologie, zijn compacte en robuuste ontwerp. Voor 23,95 EUR per maand maakt van deze allrounder de perfecte terminal.

Expertise loont

Als ervaren dienstverlener werken we sinds 1989 met onze expertise aan de kant van onze klanten en gebruiken we onze jarenlange know-how in hun voordeel.

Service

Onze serviceteams ondersteunen u graag bij technische en commerciële vragen. Wij staan garant voor professionele ondersteuning.

Wilt u uw klanten kaartbetalingen aanbieden?

Wij adviseren u vrijblijvend. Vul het formulier in en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons op:
+32 (0)800 14 243.